KUNDECENTER

ALMINDELIGE BETINGELSER 2XU.DK


Ved godkendelse af din bestilling og disse almindelige betingelser opstår en bindende købsaftale, som du som forbruger indgår ved køb på 2XU.DK med 2XU Denmark APS, CVR-nummer 39390361 nedenfor kaldet ”2XU”. Ved modtaget bestilling sendes der automatisk per e-post en ordrebekræftelse samt information om retur/fortrydelsesret til den e-post adresse du angav ved kassen. I e-postmeddelelsen findes al information vedrørende din bestilling, såsom leveringsadresse, produkter, priser, og fragtomkostninger. Hvis der er nogen fejl i bestillingen, bør du kontakte os snarest via e-post [email protected] eller pr. telefon +47 911 75 060 (hverdage kl. 9-15).
Nedenfor nævnte almindelige betingelser på www.2xu.dk er udviklet for kundekøb af varer over Internet og i dem tilpasses bestemmelserne i henhold til købeloven, E-handelsloven, Forbrugeraftaleloven og Databeskyttelsesordningen (GPDR). De almindelige vilkår som var gældende ved tidspunket for bestilling og skal forholde sig til dansk lovgivning. 

 

Får du ikke svar på det ønskede spørgsmål, kan du se vore spørgsmål og svar eller kontakte kundeservice så hjælper vi dig.

 

Sammendrag af aftalen:
•    Vi sender kun til Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. Du kan ikke bestille fra 2XU.DK hvis du bor i et andet land.
•    Du har 30 dages fortrydelse- og returret. Vi sender i tillæg med forsendelsen en forudbetalt returfragtseddel. Tape returfragtsedlen fast på forsendelses emballagen. Udfyld retur/fortrydelsesskema som du har modtaget per e-post fra [email protected] i forbindelse med din ordrebekræftelse. Lever returforsendelsen til samme sted hvor du afhentede pakken, så sendes returforsendelsen tilbage til vort centrallager i Sverige. Andre PostNord ind/ud leveringssteder kan også benyttes. Vi krediterer dig for købsbeløbet lige så snart vi har modtaget produktet retur. Det er vigtigt at du benytter den forudbetalte returfragtseddel, da vi ikke efterfølgende kan tilbagebetale returfragtbeløbet. Retur kan ikke sendes med efterkrav.
•    2XU Denmark APS indgår ikke aftale med mindreårige (under 18 år) uden værges godkendelse. Bindende købsaftale kan kun ske med personer over 18 år.
•    2XU registrerer automatisk en kundekonto på 2XU.DK ved bestilling. Fra kundens konto, kan kunden nemt overholde ordren og se deres ordrehistorik.
•    Normal leveringstid er 2-4 arbejdsdage, afhængig af hvor i Danmark du bor.
•    Vi anvender Nets hvilket indebærer at du kan betale dit køb med betalingskort (Dankort, Visa, MasterCard).
•    Kunden skal angive ved bestilling følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.
•    Afhent din pakke indenfor 14 dage. For pakker som ikke bliver afhentet og tilbageleveres til os, debiterer vi dig for 400 DKK. Hvis du fortryder købet så afhenter du pakken og returnerer den med det samme til os, med det retur/fortrydelsesskema som du fik per e-post fra [email protected] i forbindelse med din ordrebekræftelse. Følg instruktionerne i retur/fortrydelsesskema.

 

1. Aftale

Du som kunde indgår en købsaftale med:
Virksomhed: 2XU Denmark ApS
Adresse: Businesspark Hørsholm, Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm
E-post: [email protected]
Telefon: +47 911 75 060 (hverdage kl. 9-15)
CVR-nummer: 39390361
2XU Denmark APS driver 2XU.DK og indehaver rettighederne til salg og distribution af 2XU i Danmark. På 2XU.DK sælges sportsbeklædning og tilbehør af varemærket 2XU.
Sælger er nedenfor nævnt som ”2XU”, ” 2XU.DK”, ”Sælger”, ”Vi”. Køberen er den person som afgiver bestillingen, benævnt nedenfor som ”køberen”, ”kunden”, ”forbrugeren”, ”du” og ”din”.
 

2. Oprettelse af aftale om køb og ordrebekræftelse

Du vælger de varer du vil købe og lægger dem i handlevognen. Du kan frem til selve bestillingstidspunktet rette indholdet af handlevognen, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. Eventuelle fragtomkostninger vil fremgå af ordreoversigten samt ligeledes af den ordrebekræftelse, der fremsendes.
 
Når du er klar til at bestille, klikker du på ”TIL KASSEN", hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr. og vælger betalingsform. Du kan ændre indhold i handlekurven frem til du bekræfter dit køb, ved at trykke på knappen ”SEND BESTILLING”. Herefter går din ordre videre til 2XU.DK og vi registrerer automatisk en kundekonto på 2XU.DK ved bestilling. Fra kundens konto, kan kunden nemt overholde ordren og se deres ordrehistorik.

Ved at gennemføre en bestilling på www.2xu.dk godkender du disse købsbetingelser og en bindende aftale opstår. Ved modtaget bestilling sendes automatisk en ordrebekræftelse fra [email protected] til den e-mailadresse du meddelte ved betaling i kasse. I e-mailmeddelelse findes al information omkring din bestilling, som leveringsadresse, produkter, priser og fragtomkostninger. Et fortrydelses/returskema sendes også til din e-post i forbindelse med ordrebekræftelsen.

Hvis noget er fejl i bestillingen, bør du kontakte os snarest via e-post [email protected] eller per telefon +47 911 75 060 (hverdage kl. 9-15). 

2XU forbeholder sig retten til ikke at kunne levere leverance i de tilfælde hvor lagersaldo har været fejlagtig på tidspunktet for din bestilling. Hvis varen er udgået eller af anden årsag ikke er tilgængelig er 2XU ikke skyldig at skaffe varen, men kan foreslå en alternativ vare. 2XU indgår ikke aftaler med mindreårige (under 18 år) uden værges godkendelse. Vi sender kun til Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. Du kan ikke bestille fra 2XU.DK hvis du bor i et andet land.

Ordrebekræftelsen er en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. Du får en bekræftelse på at ordren er afsendt, når vi sender dig en e-mail med leveringsbekræftelse. Hermed anses endelig aftale om bestilling af varer mellem dig og 2XU.DK for værende indgået.
 
Vedhæftede PDF-filer der indeholder oplysninger om din ordre i ordrebekræftelsen, leveringsbekræftelsen og kreditnotaen er på engelsk. Fortrydelses/returskema er på dansk.

 

3. Priser

Alle priser som angives på www.2XU.DK er i DKK (danske kroner) og inkluderer merværdiafgift (25% moms). Den totale udgift kunden skal betale, inklusive alle afgifter og leveringsomkostninger samt specificering af de enkelte produkter i totalomkostning angives i handlevognen i kassen inden bestilling gennemføres.

2XU forbeholder sig evt. fejlskrivninger og tekniske problemer i forbindelse med prisangivelser og vi forbeholder os retten til at hæve aftale om køb på åbenlyse fejlagtige bestillinger og priser. Et produkt som allerede er blevet sendt fra vort lager påvirkes ikke af en eventuel prisstigning eller sænkning af prisen som sker efter ordreafgivelse, f.eks. i tilfælde af udsalg, kampagner, rabatkoder, eller forandringer i priser.

Særskilte afgifter kommer i tillæg ved uafhentede pakker, se punkt for ”Levering”.
 
Kampagner og rabatkoder
Kampagner på 2XU.DK er tidsbegrænsede. Ved anvendelse af rabatkoder er de i reglen gyldige for et køb og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kunden kan udelukkende anvende en rabatkode per bestilling og flere rabatkoder kan ikke kombineres. Kontroller at prisen er korrekt inden du fuldfører dit køb, dette kan gøres i Kassen efter at du har indtastet din rabatkode. 2XU forbeholder sig retten til at ophæve et køb ved misbrug/utilbørlig brug af rabatkode og det er ikke muligt at få kontant udbetaling af en rabatkode.

Gyldighedsperioden meddeles i forbindelse med kampagnen og værdien på rabatkoden fordeles mellem de bestilte produkter. Hvis enkelte produkter returneres fratrækkes en proportionel værdi på rabatkoden for hvert enkelt produkt. Ved retur af produkterne kan rabatten ikke udbetales og koden kan ikke genanvendes.

 

4. Betaling

I samarbejde med Nets tilbyder vi betaling med kort. Ved at indtaste information i Kassen godkender du disse 2XU Denmark Aps, 2XU.DK vilkår.


Kortbetaling
2XU.DK overholder Nets retningslinjer for internethandel, hvilket betyder at din transaktion bliver gennemført i en PCI certificeret betalingsgateway, hvor dine kortinformationer krypteres. Kommunikationen mellem dig og betalingsgateway foregår via den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Kortnummer/-information opbevares ikke af 2XU.DK efter gennemført transaktion. Det totale beløb for din bestilling belastes direkte på din konto. Hvis du har bestilt flere varer, og en eller flere af varerne er udsolgt, trækker 2XU.DK udelukkende beløbet for de tilsendte varer. Beløbet bliver reservert på din konto inden 2XU.DK hæver pengene. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling er pakket og afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Hvis der ikke er dækning på dit kort, forbeholder 2XU.DK sig retten til at annullere din ordre. Hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA og MasterCard. Bemærk, at det kun er muligt at bruge kort, der er udstedt i Danmark. Det koster ikke ekstragebyr at betale med betalingskort. Der skal angives kortnummer, kortets gyldighed, CVC2/CVV2-kode samt for enkelte kort en såkaldt 3D Secure-kode. 

 

Læs mere om betalinger her.
 
Virksomhed
Som virksomhed kan du vælge at ændre til ”Virksomhed” øverst i højre hjørne i Kassen og betale med faktura. Du må først registrere dig og godkendes af 2XU på forhånd. Send mail til [email protected] med dine kontaktoplysninger, virksomhedsnummer etc. så vender vi tilbage til dig med nærmere information.

 

5. Levering

Vi leverer i hele Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. Der leveres ikke til udlandet. Vi samarbejder med Postnord vedr. leveringer og du kan få din bestilling sendt til dit nærmeste postudleveringssted. Du får en meddelelse enten via SMS for afhentning af din pakke. Ved afhentning af din forsendelse skal gyldig ID forevises. Leveringstid er normalt 2-4 arbejdsdage fra det tidspunkt at 2XU har bekræftet din bestilling. Ved helligdage tager din bestilling nogle dage ekstra. Bestillinger som aflægges i weekender sendes normalt den følgende mandag.

I forbindelse med at din bestilling sendes fra 2XU lager så sendes en mail om leveringsbekræftelse til den angivne mailadresse. Pakken burde da ankomme til dig i løbet af 2-3 arbejdsdage, afhængig af hvor i landet du bor. Hvis du i mod forventning ikke har modtaget din levering inden for 2-3 arbejdsdage beder vi dig om at kontakte vor kundeservice på [email protected]

For bestillinger under 800 DKK er fragtudgiften 70 DKK. Gratis fragt for bestillinger over 800 DKK.

 

Uafhentede pakker/forsendelser
Pakke som du som kunde ikke har hentet inden for 14 dage tilbagesendes til 2XU. Hvis dette sker, debiterer vi dig for 400,- DKK for administration, fragt, returfragt og håndtering. Uafhentede pakker omfattes ikke af fortrydelsesretten. Ikke afhentet pakke regnes ikke som ophævelse af køb.

Ved retur/ombytning/fortrydelse se nærmere i afsnittet som omhandler ”6. Fortrydelsesret, retur og ombytning”.
 
Transportskader/Undersøgelse af varen
2XU tager ansvaret for produkter som beskadiges eller bortkommer under levering til dig. Når du returnerer en vare til os så er det dig som kunde som er ansvarlig for forsendelsen.

Hvis du opdager at varen som du modtager er transportskadet, så må du melde en reklamation inden for rimelig tid, dog senest inden for to (2) uger. Det er vigtigt at du kontrollerer din forsendelse ved modtagelsen i tilfælde af transportskade. 

2XU anbefaler at du anmelder eventuel transportskade direkte hos nærmeste udleveringssted og derefter kontakter vores kundetjeneste på [email protected] Tænk på at beholde al emballage og produkters indpakning ved en transportskade.

 

6. Fortrydelsesret, retur og ombytning

I henhold til fortrydelsesret har du som forbruger ret til at fortryde dit køb inden for 30 dage fra det øjeblik at du har modtaget din bestilling uden at angive nogen årsag til dette. Fortrydelsesretten er betinget af at varen er i uforandret tilstand og indeholder alle original dele (sedler, tilbehør, emballage, mærkeskilte) som da du modtog din forsendelse. Produktet skal være i samme stand som da du modtog dette og produktet skal kunne sælges igen som nyt.

Du har som kunde selvfølgelig ret til at prøve og undersøge produktet hjemme, for at sikre dig at produktet modsvarer dine forventninger. Returnerer du en ubrugt vare med tilhørende etiketter og indpakning inden 30 dage tilbagebetales hele beløbet, alternativt gennemføres en ønsket ombytning. Hvis produktets kvalitet er påvirket som følge af at du som kunde har håndteret varen mere end hvad som anses for værende nødvendigt, for at undersøge dets egenskaber eller funktion, vil fradrag på tilbagebetaling modsvarende værditab blive foretaget.

Ved retur er 2XU ansvarlig mht. risiko for varen. For at din returvare skal godkendes må den være ubrugt og returneres i en ubeskadiget originalpakning, samtlige sedler og tilbehør skal medsendes retur. Du må ikke anvende tape, eller klistre returmærker eller lignende på producentens originalpakning. Det er derfor vigtigt at der bliver benyttet en ydre emballage indpakning til retursending.

Sådan sender du et produkt tilbage til os
Udfyld fortrydelses/returskema eller meddel os om fortrydelse/retur inden for 30 dage fra det øjeblik at du har modtaget din bestilling. Du skal returnere produktet til os uden unødig ventetid og i hvert fald senest 30 dage efter den dag du meddelte os om din beslutning om at fratræde aftalen. Fortrydelsesfristen skal anses som værende overholdt hvis du sender varerne tilbage inden denne fjortendages periode er udløbet.

Et fortrydelses/returskema er blevet sendt til din e-post i forbindelse med ordrebekræftelsen du modtog i forbindelse med bestillingen fra [email protected] Udskriv  fortrydelses/returskema udfyld dine oplysninger og læg det i pakken med varer du ønsker at returnere. Fortrydelses/returskema sendes kun som e-post, vi har ikke mulighed for at sende det fysisk med post.

Vi sender sammen med forsendelsen en forudbetalt returfragtseddel. Tape returfragtseddel fast på emballagen. Læg retur/fortrydelsesskema sammen med produkterne og lever returforsendelsen til samme sted hvor du hentede pakken, så sendes returforsendelsen tilbage til vort centrallager i Sverige. Andre PostNord ind/ud leveringssteder kan også benyttes.

Det er vigtigt at du bruger den forudbetalte returfragtseddel, da vi ikke efterfølgende kan tilbagebetale returfragtbeløbet. Retur kan ikke sendes med efterkrav. Hvis du ikke kan finde den forudbetalte returfragtseddel i din pakke, så send e-post til [email protected], så sender vi dig en forudbetalt returfragtseddel per e-post.

Efter modtagelsen og godkendt retur kommer tilbagebetaling til at ske så hurtigt som muligt, men senest inden 14 dage fra vi modtog returvaren. Tilbagebetaling sker via samme betalingsmiddel som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Hvis du har betalt med kort via Nets vil tilbagebetalingen blive betalt til samme kort du brugte ved køb.

Ikke afhentet pakke anses ikke som ophævelse af dit køb. Se nærmere information i afsnittet ”Uafhentede pakker/forsendelser”.

Varer som er købt af en anden salgsvirksomhed er ikke berettiget returnering til 2XU. Disse varer skal returneres til oprindelig købsvirksomhed.

For at kunne gøre en eventuel retur behøver du at kunne bevise køb, og vi anbefaler at du gemmer ordrebekræftelsen og betalingsreference som kvittering på dit køb.
 
Retur af kampagnevarer
Ved køb som berettiger en gave eller ekstra rabat betragtes værdien af gaven, eller den ekstra rabat som en generel rabat på hele beløbet. Hvis nogen del af købet byttes og/eller returneres vurderes returnerede varer til købsværdien minus den relative andel af den generelle rabat. Ved ombytning sker der ingen afregning af den oprindelige årsag for gave eller rabat. Kampagne eller tilbud om gave eller ekstra rabat er kun tilgængelig ved nye køb via www.2xu.dk og kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Gave eller rabat kan ikke overføres til andet køb og kan ikke modregnes ved bytte til anden vare. 

Ikke afhentet pakke anses ikke som ophævet/annulleret køb. Se nærmere information i afsnit om ”Uafhentede pakker/forsendelser”. 

Varer som er købt af en anden forhandler er ikke berettiget til at returneres til 2XU. Førnævnte varer skal returneres til indkøbssted.

 

7. Reklamation

Vi følger købelovens mangelregler. Hvis du vil reklamere vedrørende en vare kan du gøre det gennem en ansøgning om en retur. Kontakte vores kundetjeneste direkte på [email protected] Når du kontakter os ønsker vi at du oplyser dit ordrenummer, hvilken vare det omhandler og hvad fejlen er på varen. Har du mulighed til at tage et billede af produktet må du gerne tilføje dette. Vi kommer til at besvare dig inden du indsender varen, så får du en forudbetalt returfragtseddel sendt til dig per e-post. 2XU har ingen mulighed for i efterfølgende tilfælde at kompensere omkostninger for returnerede varer. Produkt(er) som tilbagesendes med postopkrævning eller efterkrav indløses ikke af 2XU. 

Reklamationsretten gælder produktionsfejl af varen og ikke fejl opstået af normal slidtage eller aldring af produktet. En reklamation skal gøres gældende så hurtigt som muligt efter at fejl er blevet opdaget. Du har efter dansk lov mulighed for at reklamere på en vare i op til to (2) år efter købet, dog indenfor en rimelig tid (to måneder) fra at fejlen er opdaget. Se afsnit for ”Garanti” nedenunder for at læse nærmere om hvilke garantier der findes på vore produkter. 2XU forbeholder sig retten til i første omgang at afhjælpe fejlen, i anden omgang at levere en ny vare og i sidste ende tilbagekøb. Efter at vi har modtaget din vare kommer vi til at behandle den gældende sag inden for 30 dage.

 

8. Garanti

2XU beklædning og tilbehør har normal garanti på både produktion og materialer. Kompressionsbeklædning har garanti for både produktion og materiale i nøjagtigt et år fra indkøbsdato og våddragter to år fra indkøbsdato. 

Varer som er købt af en anden leverandør er ikke berettiget til reklamation hos 2XU. Disse varer skal reklameres hos pågældende leverandør.
 

9. Personoplysnings Policy

9.1 Personoplysningsansvarlig

2XU Denmark APS, CVR 39390361, Businesspark Hørsholm, Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm, Danmark er personoplysnings ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. 2XU  er ansvarlig for at de personoplysninger som opgives i forbindelse med bestilling håndteres i overensstemmelse med loven om behandling af personoplysninger Databeskyttelsesforordningen (General Data Protection Regulation, GPDR) nedenfor benævnt Databeskyttelsesforordningen.

Gennem godkendelse af din bestilling/order og dermed disse vilkår samtykker du til at 2XU gemmer den information som behøves: navn, adresse, mobiltelefonnummer, e-mail adresse, køb og ordrehistorie samt betalingsmetode, for at kunne gennemføre din bestilling. Vi gemmer også information hvis du har givet en separat godkendelse for at modtage nyhedsbrev i markedsførings formål. Du kan når som helst afregistrere dig fra nyhedsbrevet eller kontakte os direkte for at afbryde markedsføring mod dig som kunde.

2XU registrerer automatisk en kundekonto på 2XU.DK i forbindelse med bestillingen. Fra kundekonto kan du let  se og ændre din ordrehistorik og fjerne dig selv som kunde.

 

9.2 Hvordan vi samler information

2XU indsamler personoplysninger når du afgiver en bestilling på 2xu.dk, ved at du registrerer dig til vort nyhedsbrev, opretter en ny kunde på ”Min side”, kontakter os via netsiden, via telefon eller via e-mail eller i visse tilfælde ved at du deltager i konkurrencer som arrangeres af 2XU. Vi får tilmed information om din anvendelse ved hjælp af cookies som findes på 2xu.dk. Du kan læse mere om cookies i afsnittet 9.3 Cookies Policy (nedenfor)

Informationen som samles om dig varierer på basis af hvordan vi samlede data, inklusive om du er kunde, forhandler, arbejdssøgende, samarbejdspartner, nyhedsbrev abonnent, eller på anden måde. Hvis du for et eksempel har afgivet en bestilling via netshop kan vi samle oplysninger om:
a) Dit navn
b) Dine kontaktoplysninger inklusive email, leveringsadresse, faktureringsadresse
c) Betalingsmetode
d) Anden information i forbindelse med køb eller som du eventuelt har opgivet i forbindelse med at du har kontaktet os.

Hvis Du har kontaktet os i andet sammenhæng, f.eks. som forhandler, jobsøgende eller i andet sammenhæng, kan vi gemme dine kontaktoplysninger du vælger at dele med os. Vi kan tilmed samle data om de interaktioner du har haft med os.

 

9.3 Cookies Policy

2XU.DK benytter cookies. Efter loven skal besøgende på en website af integritets hensyn informeres om at cookies anvendes. En cookie er en lille textfil som lagres i din webbrowser. Vi anvender cookies for at håndtere indholdet i din handlevogn og for at forbedre og administrere vor webshop og de tjenester vi tilbyder dig. Læs venligst denne Cookies Policy nøje igennem, da du anses som havende accepteret vore cookies da du klikket på ”Accepterer” knappen på pop-up vinduet som dukker op nederst på siden. Hvis du ikke godkender vor Cookie Policy, beder vi dig om at forlade denne webplatform straks.

 

Definitioner og tolkning
I denne Cookie Policy, hvis ikke konteksten ellers kræver dette, har følgende udtryk følgende betydning:
”Cookie” betyder en lille fil  som placeres på din PC eller enhed på denne websitenår du besøger visse dele af denne website og/eller når du anvender visse funktioner på denne website.
”Cookie Lov” overholder de relevante dele af vedtægterne om privathed og elektronisk kommunikation (EG-direktivet) 2003 og EU-lovgivning 2016/679 Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og andre tilpassede databeskyttelseslove (vedtægter).
”Personoplysninger”: alle informationer som henviser en identificerbar person som direkte eller indirekte kan identificeres af disse oplysninger, i henhold til definationen i ordningen.
”2XU/vi/vor” betyder 2XU Denmark APS, CVR 39390361, Businesspark Hørsholm, Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm, Danmark.

 

Information om os
Denne website ejes og drives af 2XU. Vi kan kontaktes på [email protected]

 

Hvordan anvender denne website cookies?
Denne website kan placere og komme til visse førsteparts cookies på din PC eller enhed. Førsteparts cookies er de som placeres direkte af os og udelukkende anvendes af os. Vi anvender cookies for at lette og forbedre din erfaring på denne website og for at håndtere og forbedre vore tjenester. Vi har nøje valgt disse cookies og har vedtaget forholdsregler for at tilgodese din integritet og at personoplysninger beskyttes og respekteres hele tiden.
Ved at anvende denne website kan du også få visse trediepartscookies på din PC eller enhed. Trediepartscookies er de som placeres af website, tjenester og/eller andre end os. Trediepartscookies anvendes på denne  website  til eks. annonceringstjenester. For mere information, se nedenfor.

 

Hvilke cookies anvendes på denne website?
Følgende førstepartscookies kan placeres på din PC eller enhed:
ASPXANONYMOUS: Bruges til at opretholde oplysninger mellem sidevisninger for uregistrerede brugere, for eksempel handlevogn.
ASPXAUTH: Benyttes af .NET teknologien som webshoppen bygger på for at kunne håndtere sessioner for indloggede kunder.
ASP.NET_Sessionid: Anvendes af .NET teknologien som webshoppen bygger på for at holde sessionens ID.
En eller flere cookies som begynder med McWeb: Indeholder indstillinger og eventuelt inlogsinformation hvis du som bruger har ønsket dette.
Cloudflare__cfduid cookie for at håndtere sikkerhed på denne website.
GA.JS: en samling cookies som anvendes af Google Analytics og Google Tag Manager til at vise anvenderstatistik på websites. De lagrer ikke nogen personlig information og kan ikke spores tilbage til anvenderne. Denne information deles heller ikke med nogen anden website eller anden person end administratorer på 2XU.DK.
En eller flere cookies som begynder med MC_: Anvendes af Mailchimp som er det program vi benytter til 2XU Nyhedsbrev.
 

Til markedsføringsbrug og analyste: 2XU.DK benytter informationskapsler fra tredie part for at kunne give dig relevante tilbud og annoncer i kanaler udenfor 2XU.DK. Tredie partsaktører som vi anvender er:
Google Analytics: _dc_gtm_UA, _ga, _gid, CONSENT, NID, DV
Facebook Pixel: c_user, datr, dpr, fr, precense, sb, wd, xs

Denne website anvender analysetjenester som serviceres af Google Analytics. Denne websiteanalyse tilgodeser et opsætningsværktøj som anvendes til at indsamle og analysere anonym anvendelsesinformation, så at vi bedre kan forstå hvordan denne website anvendes. Dette gør os i stand til at forbedre denne website og de tjenester der er tilknyttet denne. Du behøver ikke at tillade os at anvende disse cookies, men samtidigt med at vor anvendelse ikke medfører nogen risiko for din integritet eller din sikre anvendelse af denne website, gør det os muligt konstant at forbedre websiten, hvilket gør den bedre og giver mere anvendelig erfaring for dig. Googles muligheder for at anvende og dele information som indsamles a Google analytics begrænses af Google Analytics anvendelsesvilkår og privatlivspolicy.

 

Ved at anvende denne website godkender du denne Cookies Policy og tillader os at placere og lagre cookies i din webbrowser.

 

Samtykke og kontrol
Før cookies indlægges på din PC eller enhed vises en cookie pop-up som anmoder om dit samtykke til at benytte disse cookies. Ved dit samtykke til Cookies kan vi give dig den bedste mulige oplevelse  og service. Du kan, hvis du ønsker dette, nægte at cookies bliver indlagt men visse funktioner på denne website vil måske ikke fungere helt eller som tilsigtet.
Udover de kontroller som vi opretholder kan du selv aktivere eller inaktivere cookies i din webbrowser.
De fleste webbrowsers gør det også muligt at vælge om du vil inaktivere alle cookies eller cookies fra trediepart. Som standard accepterer de fleste webbrowsers cookies men det kan ændres. Mere information findes i hjælpemenuen i din webbrowser eller i dokumentationen som medfølger enheden. Du kan gå ind på menu i din webrowser og slette cookies som har lagret sig på din PC. Selvom du sletter dem kan de blive oprettet igen når du besøger 2XU.DK på et senere tidspunkt. Vær også opmærksom på at fremgangs metoden ved sletning af informations kapsler er forskellig afhængig af hvilken webbrowser du anvender.

 

Dataintegritet
Dataintegritet er vigtig for os. Se og læs venligst hele stykke 9 igennem for nærmere information om vor personoplysnings policy.

 

Ændringer i denne Cookies Policy
Vi kan ændre vor Cookies policy når som helst. Eventuelle ændringer bliver bindende for dig ved din første anvendelse af denne website efter at ændringerne er foretaget. Du anbefales derfor at gennemse denne side fra tid til anden.
Ved eventuelle konflikter mellem den aktuelle version af denne Cookie Policy og eventuelle tidligere versioner, gælder den aktuelle version om ikke andet er udtrykkeligt angivet.

 

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om hvordan vi anvender cookies, kontakt os på [email protected] 

 

9.4  Anvendelse af dine personoplysninger

Vi indsamler og anvender personoplysninger til en række forskellige formål, inklusive at:
a) Levere produkter og behandle betaling for produkterne
b) Svare på dine forespørgsler og give dig information om vore produkter
c) Hvis du deltager i en af vore konkurrencerr eller kampagner, administrerer vi din deltagelse i den konkurrence eller kampagne.
d) Besvare eventuelle klagesager eller feedback du afgiver
e) Arbejde med forskning og udvikling.
f) Håndtere vore relationer med vore erhvervskunder, leverandører og entrepenører, og
g) Overvåge arbejdssøgende for nuværende og fremtidige stillinger.
Vi kan komme til at anvende din information til andre gøremål som kræver eller autoriseres ifølge lov (inklusive formål til hvilke du har givet dit samtykke), til andre legitime interesser eller for at følge en lovgiven pligt.
Hvis ikke 2XU kan hente personoplysninger af dig kan vi da eventuelt ikke svare på dine spørgsmål eller gøre forretning med dig.
Hvis du har givet godkendelse til at modtage nyhedsbrev i markedsførings sammenhæng, kan vi anvende din personlige information til at kontakte dig med 2XU nyheder, tilbud og information om vore produkter og events. Når du registrerer dig til vort nyhedsbrev accepterer du at vi anvender din personlige information f.eks. din e-mail adresse, til direkte markedsføring. Dette inkluder at sende dig  markedsføring per e-mail. Du kan når som helst  afregistrere funktionen som findes længst nede på hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte os via [email protected] for at afbryde markedsføringen mod dig som kunde.

 

9.5 information til trediepart

Informationen som samles anvendes udelukkende af os samt de partnere vi samarbejder med afhængig af hvilken kanal du kontaktet os gennem. Vi kan en gang imellem have behov for atudlevere personoplysninger til trediepart. Disse inkluderer, i påkommende tilfælde, internt  vore nærstående selskab indenfor 2XU koncernen og trediepart so udfører tjenester for os, såsom dele som tilvejebringer vore betalingsløsninger, markedsføring, logistik og IT-support tjenester. Vi kan også vise dine personlige informationer til andre tredieparter og for andre gøremål hvor vi er pligtige eller autoriserede af eller ved lov at gøre dette (inklusive hvor du har givet dit samtykke).

Nogle af vore nærstående selskaber og tjenesteleverandører er beliggende udenlands. Som et resultat af dette kan personoplysninger som er indsamlet og indehaves overføres til lande beliggendeudenfor Danmark som ikke har samme grad af databeskyttelse. Overførsel af personoplysninger til et sådan land vil kun ske hvis aftaleklausuler (f.eks. EU-modelklausuler, hemmelighedsbeskyttelse osv) er indført.

Vi har tegnet aftale som omfatter bestemmelsre om behandling af personoplysninger på 2XU’s regning med udvalgte vare- tjenesteleverandører, sosom IT-leverandører.

 

For at gennemføre bestillingen på webshop så samarbejder vi med Nets som tager sig af vor betalingsløsning. Nets kommer til at samle personoplysninger om dig i forbindelse med betaling. Nets er således personoplysningsansvarlig for sådanne personoplysninger.

2XU kommer til at dele de personoplysninger med Postnord som kræves for at kunne fuldføre og levere din bestilling.

Når du anvender vort Supportcenter/FAQ, Chat, eller ved at sende e-mail til vor kundeservice kommer 2XU til at håndtere og lagre de personoplysninger som f.eks. for- og efternavn, e-mail eller andre oplysninger som du selv oplyser samt i tillæg e-mailhistorik.

Hvis du har valgt at abonnere på 2XU Nyhedsbrev, så gemmes din e-mail, navn nog eventuel anden information som du oplyser om i forbindelse med at abonnere på 2XU Nyhedsbrev. Informationen gemmes og lagres i henhold til Databeskyttelsesforordningen regler. Din godkendelse til dette kan eventuelt findes under Min Side på 2XU.DK, eller direkte i Mailchimp, under dine preferancer, beroende på hvilken kanal du registrerede dig på ved abonnering på 2XU Nyhedsbrev.

Du kan være tryg ved at 2XU ikke kommer til at dele eller sælge personlig information videre til trediepart i markedsførings øjemed. 2XU anvender hovedsageligt samarbejdspartner og trediepart indenfor EU/EES- området for at bearbejde og lagre informationen.

Observer at webshop kan indeholde link til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for personoplysnings policy eller behandling af dine personoplysninger på tredieparts websites. Vi anbefaler at du læser den personoplysnings policy igennem som gælder for den pågældende website.

 

9.6 Regler om datahåndtering

Vi behandler din personlige information i henhold til Databeskyttelsesforordningen som baserer sig på de behandlingsprincipper som angives nedenfor. Personlige oplysninger må:
a) Bearbejdes lovligt, retfærdigt og på en åben måde
b) Indsamles for specifikke, tydelige og legitime formål og ikke viderebehandles på en måde som er uforeneligt med disse formål.
c) Tilfredsstillende, relevant og begrænset til hvad som er nødvendigt i forhold til formålet med hvilket det behandles.
d) Nøjagtigt og efter behov opdaterede. Rimelige tiltag må gøres for at sikkerhedsholde at personoplysninger som er fejlagtige, med hensyn til de formål de behandles, slettes eller tilpasses uden forsinkelse.
e) Opbevares i en form som tillader identificering af medarbejderen, ikke længere end nødvendigt for de formål til hvilke personoplysningerne skal behandles.
f) Bearbejdes på en måde som sikrer tilstrækkelig sikkerhed for personoplysningerne, inklusive beskyttelse mod utilladelig eller ulovlig benhandling og utilsigtet tab, ødelæggelse eller skade, ved hjælp af tilstrækkelige tekniske eller organisatoriske tiltag.

 

9.7 Sikkerhed

For at holde de personoplysninger vi behandler sikkert så anvender vi korrekt sikrede firewalls og antivirusprogram for at beskytte og forhindre utilsigtet adkomst. 2XU.DK anvender SSL (Sedure Socket Layer) som er en protekol for sikker overførsel af data. SSL anvender digitale certifikater for at kontrollere sender og modtager af dataoverførsel.

Vi tager rimelige tiltag for at beskytte den personlige information vi opbevarer mod tab, utilstedelig adkomst, anvendelse, modificering eller afslørende  og mod andet misbrug. Dette inkluderer at vedtage tilstrækkelige sikkerheds- og organisatoriske tiltag for at beskytte elektronisk materiel og materiale som opbevares og trykkes på papir.

 

9.8 Dine rettigheder og rettelse/fjerning af personoplysninger

Ifølge Databeskyttelsesforordningen har du følgende rettigheder:
a) Ret til at blive informeret om indsamling og anvendelse af personoplysninger af os.
b) Ret til adgang til de personoplysninger vi har på dig.
c) Ret til ændring om personoplysninger har har på dig i tilfælde at de er fejlagtige eller ufuldstændige.
d) Ret til at blive slettet, det vil sige ret til at bede os om at slette alle personlige informationer vi har på dig.
e) Ret til at begrænse (dvs. forhindre) behandlingen af personoplysningerne.
f) Ret til dataportabilitet (tilgang til en kopi af personoplysningerne for genbrug med en anden tjeneste eller organisation).
g) Ret til at indvende mod os med hjælp af personoplysninger for særlige formål, og
h) Ret til med respekt til automatiseret beslutningstagen og profilering (i forekommende tilfælde).


Hvis du er registreret kunde på 2XU.DK så gemmes dine oplysninger til du afregistrerer dig. Du kan når som helst se de oplysninger vi gemmer om dig, ændre dine oplysninger eller afregistrere dig som kunde ved at logge ind på Min Side, https://www.2xu.dk/min-side/minside. Her kan du selv overføre dine oplysninger eller få en kopi på de personoplysninger som gemmes. Dette gælder kun de oplysninger du har opgivet til os, og kan lettest gøres ved at logge ind på Min Side og gemme oplysningerne som XML eller PDF-fil. Du har ret til at ændre din godkendelse, som du kan gøre via Min Side.

Du kan alltid udbede dig rettelse, uddrag samt at vi tager dine oplysninger bort fra vort register ved at skrive e-mail til [email protected] eller logge ind via webshoppen på 2XU.DK på Min Side. Ved skriftlig begæring fjerner 2XU kundeoplysninger fras it kunderegister, såfremt at det ikke er oplysninger som er obligatoriske og derfor kræves at gemmes i henhold til bogføringsmæssige eller lovlige årsager. Dine personoplysninger kan slettes når som helst, bortset fra følgende situationer:
a) Du har et udestående forhold med Kundservice
b) Du har en åben ordre som ikke er sendt eller bare delvis sendt
c) Du har en gæld til 2XU Denmark ApS, uanset betalingsmetode
d) Du mistænkes for at have misbrugt vore tjenester de seneste 4 år.

 

9.9 klagemål

Kontakt os (se kontaktoplysninger i punkt 9.10 nedenfor) hvis du har nogle problemer eller klager vedrørende hvordan 2XU har indsamlet eller håndteret dine personlige informationer. 2XU vil komme til at spørge dig om dit klagemål og svare skriftligt indenfor 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med vort svar kan du kontakte os for at diskutere dine problemer eller lave et klagemål hos behørig tilsynsmyndighed i Danmark.

 

9.10 Kontaktoplysninger og tillægsinformation om personoplysninger

Hvis du vil have mere information om 2XU´s frembringelsesmetode for integritet, eller om du vil kontakte os angående informationen i denne policy, kontakt os:
• Via telefon på +47 911 75060 (hverdage kl. 9-15) 
• Via e-mail på [email protected] 
• Per post 2XU Denmark APS, Businesspark Hørsholm, Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm, Danmark

 

9.11 Ændring af Personoplysnings Policy

Vi kan ændre denne policy fra tid til anden. Ændrede versioner kommer til at publiceres på vor netside www.2xu.dk. 

 

Personoplysnings Policy senest opdateret i maj 2018.

 

I denne policy defineres ”personoplysninger” som information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar fysisk person en som kan identificeres direkte eller indirekte, særskilt med henvisning til en identiferbar person, såsom et navn, et identifikationsnummer, pladsdata, en onlineidentificerbar eller en eller flere faktorer som er specifikke for fysiske, fysiologiske, genetisk, mentale, økonomiske, kulturelle eller social identitet hos den fysiske person.
 

10. Information på webshop

Sikkerhed 
2XU.DK anvender SSL (Secure Socket Layer) som er en protokol for sikker overføring af data. SSL anvender digitale certifikater for at kontrollere sender og modtager af dataoverførsel.

 

Produktinformation
Vi forbeholder os overfor eventuelle trykfejl på denne webside samt udsolgte produkter. Vi garanterer ikke at billederne gengiver produkternes nøjagtige udseende da en vis farveforskel kan forekomme afhængig af billedskærm, fotokvalitet samt opløsning. 

Alt billede information skal ses som illustrationer og kan ikke garanteres at gengive varens nøjagtige udseende og egenskaber. Alt indhold, grafik, anvender-og visuelle tværsnit, fotografier, varemærker, logotyper, lyd, musik, kunst og datokode, inklusive men ikke begrænset til design, struktur, udvalg, udtryk og arrangement af sådan materiale og som anvendes i webshop enten ejes, kontrolleres eller licensieres til 2XU, eller på anden vis omfattes af immaterielle rettigheder til trediepart, og beskyttes af ophavsret, patent, og varemærker, samt diverse andre immaterielle rettigheder. Vi forbeholder os alle immaterielle rettigheder, inklusive men ikke begrænset til ophavsret af materialet og/eller tjenester som håndteres eller er oprettet af os. Ingenting i denne aftale berettiger dig til at anvende noget af vort markedsføringsmateriel, virksomhedsnavn, varemærke, logotyper, domænenavn eller andre karakteristika som kendetegner varemærket. 

Du skal ikke ændre eller kopiere layout eller udseende af webshop eller nogen software eller kode som findes på webshop og/eller ødelægge eller demontere, eller på anden vis forsøge at undersøge eller lokalisere kaldekoden som er relateret til webshop.

 

Produktomtale
Ved at efterlade en produktomtale i webshop giver du også 2XU retten til at offentliggøre det på 2XU.DK samt på andre kanaler og medier. 2XU forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre og/eller fjerne indsendte udtalelser.
 

11. Klager og løsninger

Disse handelsbetingelser er undergivet og fortolkes i overensstemmelse med dansk ret. Enhver tvist som ikke kan løses i mindelighed mellem dig og 2XU, skal indbringes for danske domstole.
Hvis du vil klage over dit køb, bedes du i første omgang rette henvendelse til kundeservice på telefonnr. +47 911 75060 (hverdage kl. 9-15) eller via e-mail til [email protected] I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning 
Carl Jacobsens Vej 35 
2500 Valby

Du kan også klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. 

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives via http://ec.europa.eu/consumers/odr/
 

12. Force Majeure

I tilfælde af omstændigheder som ligger udenfor 2XU særlige kontrol, eksempelvis ved ændring af lovgivningen, myndighedstiltag, strejke, blokade, lockout, boycut, sabotage, brand, eksplosion, oversvømmelse, naturkatastrofer, krig, terrorisme eller lignende hændelser vil 2XU forpligtelse til at fuldføre købsaftalen udskydes så længe omstændighederne tillader dette. Hvis en sådan forsinkelse overstiger 2 måneder har såvel du som 2XU ret til at ophæve aftalen med umiddelbar virkning uden nogen skyldighed at betale hinanden.
 

13. Kontakt og ændring af købsbetingelserne

2XU.DK forbeholder sig ret til at opdatere og ændre betingelserne i nærværende dokument. Når vi gør det, retter vi også datoen for 'sidst opdateret' nederst i betingelserne.
Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have vedr. disse købsbetingelser, eller andre aspekter af vores service. Kontakt venligst vores kundeservice på e-post [email protected] eller pr. telefon +47 911 75 060 (hverdage kl. 9-15).
 
Sidst opdateret: 2018-09-05

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.