KUNDECENTER

BETALING

Ved at fremsende en bestilling godkender du 2XU Denmark Aps, 2XU.DK købsvilkår. I kassen kan du vælge betale med kort som leveres af Nets.

 

Kortbetaling

I samarbejde med Nets tilbyder vi betaling med kort. 2XU.DK overholder Nets retningslinjer for internethandel, hvilket betyder at din transaktion bliver gennemført i en PCI certificeret betalingsgateway, hvor dine kortinformationer krypteres. Kommunikationen mellem dig og betalingsgateway foregår via den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Kortnummer/-information opbevares ikke af 2XU.DK efter gennemført transaktion. Det totale beløb for din bestilling belastes direkte på din konto. Hvis du har bestilt flere varer, og en eller flere af varerne er udsolgt, trækker 2XU.DK udelukkende beløbet for de tilsendte varer. Beløbet bliver reservert på din konto inden 2XU.DK hæver pengene. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling er pakket og afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
Hvis der ikke er dækning på dit kort, forbeholder 2XU.DK sig retten til at annullere din ordre. Hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA og MasterCard. Bemærk, at det kun er muligt at bruge kort, der er udstedt i Danmark. Det koster ikke ekstragebyr at betale med betalingskort. Der skal angives kortnummer, kortets gyldighed, CVC2/CVV2-kode samt for enkelte kort en såkaldt 3D Secure-kode. 

 

Virksomhed

Som virksomhed kan du vælge at ændre til ”Virksomhed” øverst i højre hjørne i Kassen og betale med faktura. Du må først registrere dig og godkendes af 2XU Denmark APS på forhånd. Send mail til [email protected] med dine kontaktoplysninger, virksomhedsnummer etc. så vender vi tilbage til dig med nærmere information.

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.