KUNDECENTER

BESTILLING

Hvordan bestiller jeg?

For at du skal føle dig tryg på hvordan du laver en bestilling i vor webshop, så har vi beskrevet købsprocessen som består af følgende punkter:

 

1. Gå på shoppingtur

Velkommen på shoppingtur på 2XU.DK. Der findes flere forskellige måder at afgive en bestilling på, men det letteste er:

  • Surfe rundt i de forskellige kategorier/menupunkter
  • Søg i søgefunktionen efter det du gerne vil have
  • Filtrer produkterne – efter farve, størrelse, kategori, pris

2. Læg produkt i handlevogn

Når du har klikket dig ind på et produkt og bestemt dig for at købe det, vælger du farve, størrelse og antal og klikker på ”KØB”. Da vil produktet automatisk lægge sig i handlevognen øverst i højre hjørne på siden.

 

3. Din handlevogn

Du kan når som helst under shoppingturen enkelt kontrollere indholdet i handlevognen ved at klikke på feltet øverst i højre hjørne hvor din handlevogn vises. Der kan du se hvor mange produkter der er i din handlevogn. Klik i dropdown menuen på ”Til handlevogn”, så kan du ændre antallet eller tage produkter bort, som du ikke længere ønsker at købe. Når du er tilfreds med indholdet, klikker du på ”Til Kassen” for at komme videre til betalingssiden.

 

4. Kassen 

Her kan du ved hjælp af nogle enkelte klik afslutte din shoppingtur på 2XU.DK Det gør du på følgende måde:

  • Kontroller at alt er i orden i din handlevogn. Her kan du til og med indlægge en meddelelse til os eller indlægge en rabatkode.
  • Fragtmetode vælges automatisk. Vi anvender Postnord.
  • Betaling: angiv din e-postadresse. Hvis du allerede er kunde hos 2XU.DK, så kommer din information til at vises her. Kontroller dine oplysninger. Hvis du ikke allerede er kunde, så indlæg dine oplysninger (dette er oplysninger som behøves for at vi skal vide hvor vi skal sende dine produkter).
  • Vi anvender Nets hvilket indebærer at du kan betale dit køb med betalingskort (Dankort, Visa, MasterCard).
  • Kontroller at alle oplysninger er korrekte. Ved at du angiver din oplysninger i kassen godkender du Nets vilkår. Ved at klikke på ”Gennemfør Køb” godkender du 2XU Denmark APS, 2XU.DK Købsvilkår.
  • Kvittering. Tak for din bestilling, du får et referencenummer og du modtager inden for kort tid en ordrebekræftelse per e-post. Du kan når som helst se din ordre, spore din forsendelse og status på bestillingen under dit Kundecenter.
  • Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vor kundetjeneste som kan hjælpe dig videre. Her vil du kunne finde de mest almindelige spørgsmål og kontaktinformation.

 

VIRKSOMHED

Som virksomhed må du først kontakte os for at registrere dig som kunde. Send e-post til [email protected] med kontaktinformation, adresse, virksomheds nr. Når vi har modtaget e-posten kommer vi til at kontakte dig med yderligere information.
 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.